DESPRE NOI

Când eram copil am vrut să mă fac: actor, fierar, pădurar, veterinar, preot, avocat, profesor și până la urmă tot actor am devenit în 2002, după ce am absolvit secția de actorie a Facultății de Litere, din Cluj.
După șapte ani de teatru simțeam că trebuie altceva și m-am făcut ospătar pe vas de croazieră. Patru ani am străbătut Marea Caraibelor, Alaska, Hawaii și multe locuri fascinante. La un moment dat mi-am dat seama că acasă este acasă și Transilvania este pentru mine locul unde trebuie să fac ceva și să-mi găsesc rostul.
Gândit și decis, printre primii am deschis o agenție de cicloturism de tip incoming în 2014. Am vrut să le arăt străinilor cât de frumoasă e țara noastră. Și le arăt.
Restul au venit de la sine. Să mergem și cu românii unde e frumos. Cu bicicleta, pe jos, pe apă, cum ne place nouă.

Așa s-a născut Traventuria.

M-am regăsit și locuiesc într-un sat micuț din Sălaj unde mi-am petrecut lunile de vacanță din copilărie.

Natura este elementul unde mă regăsesc în toate sensurile ale cuvântului și fără care pur și simplu nu se poate.

Cultura și gastronomia sunt esențiale. Se poate și fără ele, dar nu are rost.

Bicicleta este doar un pretext și un mod extraordinar să le îmbin și să le combin toate cele trei.

– Szabolcs Tyukodi, Fondator

Traventuria s-a născut din pasiune! Pasiune în primul rând pentru natură și descoperirea ei fie pe două roți, drumeții, kaiac sau canoe. Savurăm gastronomia locală, vizităm berării, crame, obiective turistice și culturale. Cutreierăm cele mai frumoase zone din afara țării sau la noi acasă. Cu noi ești între prieteni și întotdeauna e mai mult decât o simplă tură.